Optimaliseer de gesprekskwaliteit van jouw Team

SalesNote AI interpreteert ieder gesprek en coacht jouw teamleden. Dit resulteert in meer sales, betere aanwervingen, optimale klachtenbehandeling en snellere deals.

SalesNote maakt een rapport van ieder gesprek:

Via Teams, Zoom,...

SalesNote zet jouw online gesprekken om naar tekst, en maakt automatisch een overzichtelijk rapport, waardoor informatie snel gedeeld en besproken kan worden.

Via mobiele telefoon

SalesNote zet jouw mobiele gesprekken om naar tekst en actualiseert automatisch je CRM-database met nieuwe informatie uit het gevoerde gesprek.

Tijdens een persoonlijke gesprek

In groepsgesprekken herkent SalesNote de inbreng van elke deelnemer, vat deze samen in een rapport, en identificeert daarbij actiepunten en beslissingen.

SalesNote haalt de essentie uit de gesprekken

SalesNote transformeert elk gesprek naar geschreven tekst, distilleert dit tot een beknopte samenvatting en benadrukt de meest waardevolle informatie in een overzichtelijk rapport.

Kies uit de beste templates zodat de meest relevante informatie direct zichtbaar wordt.

SalesNote integreert met je CRM zodat deze automatisch wordt aangevuld.  Geen enkel detail uit het gesprek gaat verloren. Essentiële gegevens uit elk gesprek worden automatisch in het juiste contactveld ingevuld.

SalesNote ondersteunt diverse teams:

Verkoopsteam: +35% conversie

Boost je verkoopteam prestaties met een minimale workflow-verstoring.

New business development

Make every contact count. Ontdek nieuwe opportuniteiten in ieder gesprek.

Human Resources

Spot goede kandidaten vanaf het eerste interview en versnel het onboarding-proces

Customer Success: +19% referrals

Personaliseer gesprekken en versterk klantrelaties met diepgaande inzichten.

Marketing: -27% leadkost

Ken je klant en maak impact met doeltreffende marketing-boodschappen.

Makelaars

Versnel deals en minimaliseer administratie.

Ervaar hoe SalesNote jouw team kan versterken:

01

Noteert

Voer je gesprek met je klant of prospect via telefoon, tablet, pc of in persoon. SalesNote noteert automatisch het volledige gesprek.
02

Analyseert

SalesNote analyseert ieder gesprek en identificeert succesvolle leads op basis van inhoud, enthousiasme, intonatie en bezwaren.

03

Leert

SalesNote leert uit elk gesprek en identificeert gesprekspatronen die leiden tot een succesvol resultaat. Deze kennis wordt gebruikt om toekomstige gesprekken te optimaliseren.

04

Rapporteert

SalesNote genereert heldere rapporten voor diverse teams en vult automatisch je CRM en marketingsystemen aan met rijke data.

05

Fluistert

SalesNote WhisperingTM technologie geeft live aanwijzingen tijdens nieuwe klantengesprekken, gebaseerd op de opgedane ervaring.

06

Begeleidt

SalesNote begeleidt nieuwe medewerkers met real-time tips en bijsturing op basis van gesprekken van meer ervaren collega’s.
07

Versterkt

Naarmate je SalesNote langer gebruikt, groeit je team in kracht en intelligentie, los van personeelswijzigingen.

Bevrijd je team van tijdrovende taken

Ontketen de kracht van artificiële intelligentie en bevrijd je team van tijdrovende taken, zodat ze zich kunnen richten op hun unieke vaardigheden.

SalesNote is zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren in de dagelijkse workflow van je team. Het vangt gesprekken en klantinteracties op, analyseert en optimaliseert ze moeiteloos op de achtergrond.

Het resultaat? Een gestroomlijnd proces dat je team motiveert en je gegevens up-to-date houdt. Ondersteun je team met SalesNote zodat ze zich kunnen toeleggen op het opbouwen van relaties, het sluiten van deals, het aanwerven van talent en het creëren van een positieve klantervaring.

"SalesNote houdt vanzelf de CRM up-to-date zodat mijn sales manager altijd tevreden is"
Laura V.
Senior Sales Executive
"Als nieuwe verkoper hielp SalesNote me via live assistentie waardoor mijn leerproces erg vlot verliep."
Tim J.
Junior Sales Representative

Geef nieuwkomers een vliegende start

SalesNote versnelt het onboardingsproces door nieuwe teamleden onmiddellijke toegang te geven tot de schat aan kennis en bewezen strategieën van je meest ervaren collega’s. Met real-time gespreksanalyse en begeleiding helpt SalesNote hen de beste werkwijzen in een oogwenk onder de knie te krijgen.

SalesNote zorgt ervoor dat nieuwkomers zich vanaf dag één zelfverzekerd en gesteund voelen. Bovendien zorgt de voortdurende feedback van SalesNote ervoor dat teamleden van elkaar leren, wat het team collectief performanter maakt.

Laat je team slimmer samenwerken met automatische kennisdeling

Ontketen de kracht van artificiële intelligentie en bevrijd je team van tijdrovende taken, zodat ze zich kunnen richten op hun unieke vaardigheden.

SalesNote is zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren in de dagelijkse workflow van je team. Het vangt gesprekken en klantinteracties op, analyseert en optimaliseert ze moeiteloos op de achtergrond.

Het resultaat? Een gestroomlijnd proces dat je team motiveert en je gegevens up-to-date houdt. Ondersteun je team met SalesNote zodat ze zich kunnen toeleggen op het opbouwen van relaties, het sluiten van deals, het aanwerven van talent en het creëren van een positieve klantervaring.

"Dankzij SalesNote verbeteren de prestaties van de minder ervaren verkopers"
Sandra L.
Sales Manager
"Salesgesprekken bevatten een schat aan informatie waarmee we de volledige verkoopsfunnel verbeteren"
Pieter V.
Sales Director

Optimaliseer je volledige workflow met SalesNote’s onzichtbare assistent

SalesNote integreert naadloos met je favoriete bedrijfstools, zodat je team zich richt op resultaten, niet op administratie. Leer continu van klanten en verhoog de verkoopprestaties.

SalesNote analyseert gesprekken, onthult klantbehoeften en verbeterpunten, en integreert inzichten automatisch in je CRM voor een gestroomlijnde pijplijn. Geniet van naadloze samenwerking en helder procesinzicht.

Ervaar een vlotte integratie met je database en krijg een helder inzicht in je processen, wat resulteert in efficiënte werking voor jou en je team.

Versterk je klantrelaties met SalesNote Whispering™ Technologie

SalesNote transformeert klanten in enthousiaste fans door een uitzonderlijke klantbeleving te creëren. Inzichten uit de salesgesprekken worden automatisch gedeeld met het klantensucces-team, wat leidt tot een warm welkom voor nieuwe klanten. Deze tevredenheid resulteert in loyaliteit en doorverwijzingen.

SalesNote’s Whispering™-technologie biedt subtiele, gepersonaliseerde aanwijzingen tijdens gesprekken, gebaseerd op eerdere klantinformatie. Dit zorgt voor een persoonlijke touch, waardoor klanten zich echt gewaardeerd en begrepen voelen..

"Door SalesNote zijn de gegevens completer en betrouwbaarder geworden."
Lucas S.
VP of Sales

Versterk jouw team met SalesNote AI

Door de hoge vraag is onze onboarding-capaciteit beperkt, reserveer tijdig.