SalesNote Haalt €750.000 Op in Kapitaalsronde

We zijn buitengewoon enthousiast om te delen dat SalesNote, ons bedrijf dat zich specialiseert in AI-oplossingen voor conversatie-optimalisatie, €750.000 heeft opgehaald in een kapitaalsronde.

Deze financiering markeert een belangrijke mijlpaal voor ons en bevestigt de visie die we sinds onze oprichting hebben nagestreefd.

Onze Rol als Innovator in Diverse Sectoren

We hebben ons gevestigd als een innovator in een breed scala aan sectoren, waaronder sales, bank- en verzekeringswezen, en rekrutering. Onze bekroonde technologie maakt gebruik van een gepersonaliseerd speech-to-tekst model om gebruikers te coachen volgens de specifieke richtlijnen van hun bedrijf. Dit heeft geleid tot verbeterde efficiëntie en optimalisatie in communicatieprocessen.

Deze kapitaalsronde is het positieve resultaat van het harde werk van de afgelopen jaren en bevestigt de visie die we sinds de oprichting van SalesNote nastreven. Het vertrouwen van onze investeerders stelt ons in staat om nog dieper in te zetten op technologische innovatie en uitbreiding naar nieuwe markten.

Technologische voorsprong en Marktpotentieel

Onze technologie heeft niet alleen erkenning gekregen in de vorm van de HR startup award van Copus Groep, waardoor we liefkozend “de Siri van de rekruteringsgesprekken” worden genoemd, maar ook de award van Elite Insurtech van Vivium, die ons de titel “de Siri van de verzekeringsgesprekken” heeft opgeleverd.

Deze recente investering van €750.000 is een extra bevestiging van het geloof in onze technologische voorsprong en het marktpotentieel van SalesNote. Het stelt ons in staat om onze visie verder te realiseren en te blijven innoveren in de markt

Wat staat er op de planning?

We kijken uit naar wat de toekomst ons brengt en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes tot nu toe!

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de industrie te informeren en te ondersteunen, organiseren we op 19 oktober een educatief webinar. 

In dit webinar zullen we niet alleen effectieve strategieën delen om uw salesteam te optimaliseren, maar ook een korte demo van onze SalesNote-software presenteren. Registreer je hier: